Suntem limitaţi numai de capacitatea noastră de a ne coordina! Noua tehnologie ne permite să colaborăm la scară planetară şi să canalizăm resurse de la toţi românii de pretutindeni într-un singur punct, Gabriel Resources. Ce mai asteptăm, avem toată planeta la dispozitie!

Thursday, September 23, 2010

Nu lasa Comisia Nationala de Arheologie sa distruga Rosia Montana!

Organizatiile Re.Generation, Alburnus Maior si Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu va invita vineri, 24 septembrie, in fata Ministerului Culturii si Patrimoniului National, incepand cu ora 09.00, la actiune de protest impotriva votarii unui nou aviz de descarcare de sarcina arheologica a Masivului Carnic, de la Rosia Montana.
Activistii de mediu se vor prezenta cu un mandat de arestare pe numele membrilor Comisiei care, in anul 2004, au votat descarcarea arheologica si care doresc, in 2010, aprobarea unui nou aviz, in ciuda deciziei Curtii de Apel Brasov de anulare a certificatului de descarcare arheologica din 2007. Consideram ca repetarea votului Comisie prin care au fost propuse spre distrugere marturii exceptionale ale istoriei nationale si universale este un act lipsit de profesionalism si legalitate. Va asteptam vineri, 24 septembrie, la ora 09.00, in fata Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Bld. Kiseleff. Intre timp, scrie-le membrilor si cere-le sa voteze responsabil si legal. 

Intra aici pentru mai multe detalii!

1 comment:

  1. http://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/2011/09/23/marsul-aurului-pe-27-septembrie-in-bucuresti/

    ReplyDelete